jnbt.png

Beach volley kiertueet laajenevat 

Jyrki Nurminen Beach Volley Oy (JNBV) organisoi yhdessä Lentopalloliiton kanssa kahta beach volleyn kilpasarjaa 2021-2024.

 

Jyrki Nurminen Challenger kiertue luo mallin beach volleyn alasarjoille 

 

Kesällä 2020 koronasta huolimatta juuri aloittanut Jyrki Nurminen Beach Tour (ent. Avoin kiertue) onnistui yli odotusten. Käytännössä kaikki turnaukset olivat täynnä ja läpi kauden kaikki halukkaat eivät mahtuneet turnauksiin. Meillä heräsi kysymys, miksi beach volleyssä ei ole virallisia alasarjoja kuten lentopallossa, jos kilpapelaamiselle on näin suuri kysyntä. Siitä syntyi ajatus rakentaa uusi kilpasarja nykyisten sarjojen alapuolelle.

Hienoa, että idea sai kannatusta myös Lentopalloliitossa ja pääsemme rakentamaan kesälle 2021 uutta kiertuetta yhteistyössä. Tavoitteena on, että JNBV-kiertueet ja Lentopalloliiton SM-kiertue ovat tasapainossa keskenään ja mahdollistavat urheilullisen kehittymisen ja pelaajien järkevän siirtymisen kiertueiden välillä. Haluamme edelleen kuunnella järjestäviä seuroja ja pelaajia kiertueiden sääntöjen ja viestinnän kehittämiseksi yhteistyössä Lentopalloliiton kanssa. JNBV-kiertueiden kehittymistä tukee osaltaan myös se, että niiden pääyhteistyökumppanina jatkaa TMR Invest Oy.

JNCT.png

JNBV-kiertueiden virallinen tiedotuskanava on Torneopal ja epävirallinen kiertueiden Facebook-ryhmät.

Kiertuevastaava: Jyrki Nurminen, puh. 044 086 4280, jyrki.nurminen (at) jnbv.fi

Aiheeseen liittyvät sivustot:

Torneopal - virallinen tiedotuskanava

JNBT-facebook ryhmä 

JNCT-Facebook ryhmä

hietsu.jpeg
  • Facebook