top of page
Tour logo 16-9 TMR 2020-02-21.png

Beach volleyn entinen avoin kiertue on nyt Jyrki Nurminen Beach Tour eli lyhyesti sanottuna JNBT-kiertue

Kesän 2020 JNBT-kiertueella pelattiin kahdeksan osakilpailua ja finaalit. Kiertue huipentui Helsingin Hietsussa pelattaviin finaaleihin, johon selviytyi 16 parasta nais- ja miesparia rankingin mukaisessa järjestyksessä.

Kesän 2020 turnauskalenteri oli:

Turku

Leppävirta

Kouvola

Kalajoki

Helsinki

Vantaa

Kokkola

Jyväskylä

Helsinki (finaalit)

Ainoa Media - Hanna Molari-2.jpg

Ensimmäisen JNBT-kiertueen voittajiksi pelasivat itsensä miehissä Miro Määttänen – Kalle Kattelus ja naisissa Miia Määttä – Minna Kinnula.

Ainoa Media - Hanna Molari-267.jpg
Picture1.jpg

Jyrki Nurminen Challenger kiertue loi mallin beach volleyn alasarjoille 2021 

Kesällä 2020 koronasta huolimatta juuri aloittanut Jyrki Nurminen Beach Tour (ent. Avoin kiertue) onnistui yli odotusten. Käytännössä kaikki turnaukset olivat täynnä ja läpi kauden kaikki halukkaat eivät mahtuneet turnauksiin. Meillä heräsi kysymys, miksi beach volleyssä ei ole virallisia alasarjoja kuten lentopallossa, jos kilpapelaamiselle on näin suuri kysyntä. Siitä syntyi ajatus rakentaa uusi kilpasarja nykyisten sarjojen alapuolelle.

Hienoa, että idea sai kannatusta myös Lentopalloliitossa ja pääsemme rakentamaan kesälle 2021 uutta kiertuetta yhteistyössä. Tavoitteena on, että JNBV-kiertueet ja Lentopalloliiton SM-kiertue ovat tasapainossa keskenään ja mahdollistavat urheilullisen kehittymisen ja pelaajien järkevän siirtymisen kiertueiden välillä. Haluamme edelleen kuunnella järjestäviä seuroja ja pelaajia kiertueiden sääntöjen ja viestinnän kehittämiseksi yhteistyössä Lentopalloliiton kanssa. JNBV-kiertueiden kehittymistä tukee osaltaan myös se, että niiden pääyhteistyökumppanina jatkaa TMR Invest Oy.

Kesällä 2021 pelattiin 16 JNBT-turnausta ja 9 JNCT-turnausta ympäri Suomen.

JNBT-kiertueen virallinen tiedotuskanava on Torneopal ja epävirallinen JNBT Facebook-ryhmä.

Kiertuevastaava: Jyrki Nurminen, puh. 044 086 4280, jyrki.nurminen (at) jnbv.fi

Aiheeseen liittyvät sivustot:

Torneopal - virallinen tiedotuskanava

JNBT-facebook ryhmä 

  • Facebook
bottom of page